Onze diensten

Drees Timmer Bouwadvies adviseert en begeleidt particulieren en bedrijven in alles wat met bouw, verbouw, restauratie en renovatie te maken heeft.

Of u nu uw bedrijfspand wilt laten renoveren, een verbouwing gaat doen of een nieuwbouwproject in het vooruitzicht heeft, u heeft genoeg aan uw hoofd. Een bouwproces duurt soms weken of langer. Én er zijn behoorlijke belangen mee gemoeid.

Het zijn zaken waar u over het algemeen niet dagelijks mee te maken heeft. Er komt dan ook heel wat op u af en het is moeilijk alles te overzien, terwijl u zich terdege bewust bent van de mogelijke risico’s. Dan is het een geruststellend idee dat de dagelijkse controle van de bouw in vertrouwde handen is. Dat uw bouwbegeleider een oogje in het zeil houdt. Een belangrijke taak, want bij de bouw zijn veel mensen betrokken.

Voor de Bouw

Al voor de bouw begint, moeten er keuzes gemaakt worden waar wij u in kunnen helpen:

Alles begint al bij de keuze van de architect. Welke architect kan uw wensen het best verwoorden in een ontwerp? Ook geeft Drees Timmer Bouwadvies ondersteuning bij het kiezen van de juiste aannemer.

Verder zullen wij de budgetbegroting voor u controleren. Mocht het zo zijn dat een vergunning nodig is, voor uw plannen, kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Een goede bouwperiode valt of staat met een goede planning. Omdat er zoveel partijen gemoeid zijn met dit proces, is het verstandig om één coördinator en één aanspreekpunt te hebben. Uiteraard bent u hiervoor ook bij Drees Timmer Bouwadvies aan het juiste adres.

Tijdens de bouw

Tijdens de bouw zal door Drees Timmer Bouwadvies de controle op de bouw gedaan worden. Loopt alles nog volgens planning? Wordt er voldaan aan de afspraken die gemaakt zijn? Wordt de kwaliteit gewaarborgd? Wat moet wanneer betaald worden?

U kunt zich voorstellen dat voor iemand zonder ervaring dat moeilijk te beoordelen is. Daarom nemen wij dit u uit handen, en kunt u rekenen op een degelijke voortgangsbewaking.

Na de Bouw

Is alles opgeleverd zoals u bedacht heeft? Door ons wordt een na-controle uitgevoerd. Ook de benodigde garanties en certificaten zullen door de verschillende partijen aangeleverd moeten worden. Om er zeker van te zijn dat u deze belangrijke documenten hebt, zal Drees Timmer Bouwadvies hier ook zorg voor dragen.

Kleine of grote (ver)bouwplannen, restauratie- of onderhoudswerken, het vergt kennis van zaken en veel tijd, waarbij een onafhankelijke bouwkundige u veel zorg, tijd en –wellicht- ergernis uit handen kan nemen. Drees Timmer beschikt over ruim dertig jaar ervaring in de bouw. Vanaf het prille begin van het bouwproces kan hij u alle zorgen uit handen nemen en regelt hij alle processen van A tot Z.