Over ons

Drees Timmer Bouwadvies is een onafhankelijke onderneming opgericht door Drees Timmer. Met zijn ruim 30 jaar ervaring in de bouwsector is hij de aangewezen persoon om uw bouw te begeleiden. DTB is onafhankelijk en niet verbonden aan aannemers, onderaannemers of andere organisaties, maar kent uiteraard wel de spelers in de markt. Bij het maken en realiseren van bouwplannen komt u voor veel vragen te staan. Er moeten belangrijke afwegingen worden gemaakt en op het juiste moment moeten de juiste beslissingen worden genomen.

Een veelvoud aan mogelijkheden, regelgeving en randvoorwaarden maken dit tot een lastige opgave. De verschillende onderdelen van het bouwproces vereisen kennis van de specifieke disciplines. Daarbij zijn prijzen van goederen en diensten vaak ondoorzichtig en onderhevig aan veranderingen. Deskundige ondersteuning en begeleiding zijn een uitkomst om uw bouwplannen toch tot een succesvol eindresultaat te brengen. Drees Timmer Bouwadvies kan dit voor u verzorgen.

Wat levert het u op

We kennen allemaal de verhalen van bedrijven en particulieren die ervaring hebben met (ver)bouwen: afspraken die niet nagekomen worden, kosten die hoger uitvallen, de opleveringsdatum die niet wordt gehaald. Wie wil bouwen of verbouwen heeft met veel verschillende partijen te maken die het project allemaal op hun eigen wijze benaderen en beoordelen. Zonder een transparante en onafhankelijke coördinatie blijken projecten vaak meer tijd en geld te kosten dan oorspronkelijk de bedoeling was.